måndag 23 juni 2014

Ryssarna är undermänniskor i västs ögon

"Juan", gästskribent på vineyardofthesaker.blogspot.com

Untermenschen. Det är vad vi är i västs ögon. Untermenschen. Undermänniskor.

Jag har följt utvecklingen av kuppen i Ukraina från dess början i slutet av November 2013 i Kiev. Jag har sett en stadig ström av dignitärer och politiker från väst paradera på Maidan i Kiev, var och en har uttryckt deras fulla stöd för kuppen. Jag finner det upprörande att den nuvarande ambassadören för USA i det självständiga landet Ukraina, Geoffrey R. Pyatt, öppet och aktivt stöttat en våldsam kupp gentemot en sittande och demokratiskt vald regering i Ukraina och att denne senare fortsätter att stödja kuppmakarna. 

Den första December 2013 såg jag och min fru medlemmar ur Högra Sektorn och Svoboda som försökte ta över Presidentens administrationshus på gatan Bankhova i Kiev, aktivt ledda av Vitalij Klytjko och Petro Porosjenko, två valda medlemmar i den ukrainska Radan (parlamentet). Efter att det tre timmar långa upploppet slutat med att Berkut (kravallpolisen, övers. anm.) rensat hela Bankhovagatan sa jag till min fru att Janukovitj skulle förlora mot kuppmakarna. Hon svarade att jag var galen. Två och en halv månad senare fyllde vi sandsäckar mitt i natten vid en vägspärr invid Belbek Aerodrome medans våra självförsvarsstyrkor i Sevastopol och Krim byggde och bemannade positioner vid gränsen Krims gräns mot Ukraina och de fem vägarna mot Sevastopol. De segervissa kuppmakarna, Oleg Tyagnibok (sittande medlem av Radan) och  Dmytro Yarush, ledare för Svoboda respektive Högra Sektorn, hade uttalat under en live intervju med "Channel 5 TV" i Kiev den 27 Februari 2014 att de skulle leda deras 5500 aktivister/milismän från Maidan ner till Sevastopol för att "döda varje ryss där" samt "vi kommer kniva varje ryss i Krim". Vi tog dem på allvar och vi visste att de var beväpnade med AK47:or och raketkastare, väl dokumenterat på video från slutet och efterspelet på Maidan. De första två dygnen på vägspärrarna hade de flesta av oss bara påkar som beväpning.  

För att göra en lång historia kort, vi tog över våra lokala förvaltningar från de av Kiev utsedda administratörerna, bildade nya för Sevastopols stad och Krims autonoma Republik and kort därefter aktualiserade vi ett fördrag från 1993 där Ryssland åtagit sig att garantera säkerheten för desamma.
Ryssland valde att leva upp till fördraget och tre dagar senare anlände den ryska armén för att skydda oss från den inkuppade regeringen i Kiev. Vrålen från Väst hördes ända till Mars. Vrålen hördes i Andromedagalaxen när vi röstade för att uppgå och blev accepterade i den Ryska Federationen.

Kort efter kuppen i Kiev uttryckte flera östra och södra oblast (distrikt) missnöje med den "nya" illegala regeringen i huvudstaden. Kort därefter infiltrerade aktivister ur Högra Sektorn demonstrationerna i dessa oblast och det hände att flera demonstrationer spårade ur i våldsamheter med resultatet att civila dog.

Den andra Maj hölls en fotbollsmatch i Odessa vid Ukrainas södra kust. Vi vet alla vad som skedde där genom massakern på obeväpnade anti-Kiev demonstranter, i och kring fackföreningshuset genom att de misshandlades, sköts och brändes till döds. Vad du inte vet är det riktiga antalet döda den dagen. Tvåhundranittiosju anti-Kiev OCH oskyldiga dog den dagen. Över femtio till sjukhus. Vissa av de som hoppade från fjärde och femte våningen misshandlades till döds när de blev liggande på backen. Andra misshandlades, redan svårt skadade, medans de kravlade sig från platsen.

Till dags dato har vad jag vet inte en enda regering i väst uttryckt den minsta sorg eller kondoleanser för de skadade eller döda i Odessa. De mest högljudda kommentarerna från de lilla som sades om Odessa i väst var att de "anti-Kiev aktivister och agenter" av misstag satte byggnaden i brand när de kastade molotov-cocktails mot fotbollshuliganerna kring byggnaden. Varför bör de bry sig? När allt kommer omkring så var männen, kvinnorna, och ja, de två barnen som dog i massakern Undermänniskor. VI är Undermänniskor.

I veckorna innan och efter massakern i Odessa fördes situationen till sin spets i distrikten Donetsk och Lugansk. Båda deklarerade sin självständighet från Ukraina och valde egna "folkregeringar". Väst protesterade såklart högljutt som de brukar när deras dubbla måttstockar prövas och lade hela skulden för det inträffade, inklusive torkan i Mexico, på Ryssland och Herr Putin. 

De två distrikten organiserade självförsvarsstyrkor när Kiev mobiliserade dess armé och satte upp ett "Nationellt garde" med medlemmar ur Högra Sektorn, västra och östra Ukraina. Den nionde Maj skedde en massaker i staden Mariupol i distriktet Donetsk, numera Donbass Folkrepublik. Över 100 obeväpnade civilister samt medlemmar ur stadens poliskår sköts ner, även inför rullande kameror. Många av civilisterna skrek obscena ord åt den enhet ur Högra Sektorn som åkt in i staden. Poliserna sköts ihjäl i deras högkvarter för att de var "illojala" mot Kiev. Vissa brändes levande fastkedjade med handfängsel när polisstationen stacks i brand av Högra Sektorns enhet.

Till dags dato har vad jag vet inte en enda regering i väst uttryckt den minsta sorg eller kondoleanser för de skadade eller döda i Mariupol. När allt kommer omkring så är de döda stadsborna Undermänniskor. VI är Undermänniskor.

De följande dagarna och veckorna började Ukrainas armé att bombardera byar och städer börjades med Slavjansk i Donbass. Det första "bombardemanget" var en enda 82mm artilleripjäs. Med ingen reaktion från vare sig Väst eller Ryssland följde nästa dag ett tyngre bombardemang. Under dagarna som följde de inledande tyngre bombardemangen steg antalet skadade, stympade och döda civila då artilleriet besköt uppenbart civila områden, vad som vanligen kallas bostadsområden. Över 100 har dödats de senaste veckorna, med lika många skadade.

Till dags dato har vad jag vet inte en enda regering i väst uttryckt den minsta sorg eller kondoleanser för de mördade männen, kvinnorna och barnen i Donbass och inte heller har någon västlig regering krävt Kiev att upphöra med bombardemangen. När allt kommer omkring så är de döda stadsborna Undermänniskor. VI är Undermänniskor.

Igår, den 3 Juni 2014, kort efter lunch lokal tid utfördes en attack mot Lugansks Stadsförvaltningskontor i centrum av staden av ett ensamt Sukhoi 25 bombplan från Ukrainas flygvapen. Planet avfyrade en våg av missiler mot byggnadens entré. Ja, byggnaden är formellt högkvarter för Donbass Folkrepublik men 95% av kontoren och de som jobbar där är stadens administrativa personal, alltså civila som jobbat där i åratal för stadens befolkning och som fortsätter med det trots situationen. Ukrainas flygvapen kände till detta faktum men attackerade. Missilernas verkan är väldokumenterade i flera videos som laddats upp på internet och även situationen på platsen därefter då polis anländer samt en brand på fjärde våningen släcks. 

De första två bifogade videorna visar området direkt efter attacken. De är mycket grafiska och inte för känsliga tittare. Kvinnan i röd blus säger med sina sista andetag "Ursäkta mig, kan någon snälla ge mig en telefon". Detta är en direktöversättning, hon sa "Ursäkta mig" innan hon bad om en telefon. Den unge mannen som de startar hjärt och lungräddning på dog. Den gamle mannen som ligger med ansiktet mot gatan dog. Mannen med ansiktet uppåt dog. Av de fyra kvinnorna vid trappan till entrén dog tre omedelbart, den fjärde i röd blus dog kort efter hennes vädjan om en telefon. 

Västmedia har skrivit om denna attack efter deras eget mönster. I de få "rapporter" om denna slakt som publicerats dagen efter har de skrivit att de "terrorister och rebeller i Donbass armé själva avfyrat s.k. handhållet luftvärn (MANPAD) som av misstag träffat byggnaden". Detta trots dussintals videos som visar hur missilerna slår ner i parken framför, på byggnadens entré samt fasad samt den efterföljande dödsverkan missilerna hade. Även det hyllade BBC vidarebefordrade luftvärns storyn.

Den tredje videon visar artilleri beskjutning av Slavjansk kort efter gryningen den 3 Juni 2014. Ingen vet det exakta antalet civila offer denna morgon men det står klart att bl.a. ett niovåningshus står i brand.

https://www.youtube.com/watch?v=SDPlr4lv884 civila offer vid Lugansk stadsförvaltning.

https://www.youtube.com/watch?v=Ssqvx6UOvd4 parken framför Stadsförvaltnigen.

https://www.youtube.com/watch?v=7XOdazB-R1M Artilleri mot bostadsområden i Slavjansk.

Till dags dato har vad jag vet inte en enda regering i väst uttryckt den minsta sorg eller kondoleanser för de dödade civila och inte heller har någon västlig regering krävt Kiev att upphöra med terrorbombardemangen. När allt kommer omkring så är de döda civila Undermänniskor. VI är Undermänniskor.    

Jag uppmanar er alla, var och en av er, att brevbomba era ambassader, era ambassadörer, era politiker, era presidenter, era premiärministrar, varje regeringsfunktionär ni kan hitta, med dessa videos. Kanske kan alla deras tjänstemän inte förmå stoppa allt som skickas. Använd email, Facebook, Twitter, använd vad ni än kan tänkas finna. Visa dem VAD DE GJORT. Inte för att de kommer bry sig. När allt kommer omkring är vi Undermänniskor.

Men en sak bör de förstå. Vi, Undermänniskorna, kommer strida mot dem. Ukraina dog i Odessa den 2 Maj 2014. Varje chans till förhandling om Donbass dog den 9 Maj 2014 i Mariupol. Efter Lugansk igår kommer det bli en strid till döden. Vi kommer segra. Vi, Undermänniskorna, kommer besegra er. Vi har inget val. Vi kommer strida mot er tills vårt sista andetag och dö stridandes innan vi knäböjer i underkastelse inför en enda av er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar